TKH

Bloggen om min träning

Träning

På väg tillbaka…

Har ju haft lite uppehåll från träningen på grund av ett par olika anledningar åkte på lite förkylning i slutet av förra veckan som fortsatte med lite hosta under helgen, sen var det ju resa under helgen och början av denna vecka för begravning. Landade hemma igen igår kväll och idag har det varit jobb igen.

Fortsätter med en extra vilodag idag för att vara på den säkra sidan, hostan har avtagit men vore ju dumt att dra på sig något direkt igen. Imorron kväll tänkte jag att det är dags att prova om kroppen tål belastning igen, ett lugnt pass på trainer är planen.

Tydligen snöade det hela gårdagen här så nu bör det återigen finnas tillräckligt snö för skidåkning, prognosen lovar ju även minusgrader så det ska väl hålla tills dess man har tid för lite åkning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.