TKH

Bloggen om min träning

Träning

Första passet efter uppehållet

Var som sagt dags att testa kroppen igen efter en veckas uppehåll, blev ett lugnt pass på trainer för att känna efter lite.

45 minuter lugnt och jämt trampande på trainern, i snitt på 200 watt. Började med ett par minuter på lägre watt och sedan var det att trampa på, försökte hålla jämn belastning på strax över 200 watt. Avslutade med någon minut på lägre watt som nedkylning.

Kändes helt okej och pulsen verkar ha varit runt den samma som vid liknande belastningar tidigare. Kör nog ett liknande pass imorgon också om det känns som idag, tänkte ta ett par lugna pass innan det är dags att köra igång med intervaller igen och lite hårdare träning.

Men först hoppas jag på lite skidåkning i helgen 🙂

 
Dagens watt-graf

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.