TKH

Bloggen om min träning

Träning

Testat mitt tryne

Äntligen blev det tillräckligt kallt för att testa min airtrim som jag köpte i slutet av förra året. Termometern visade nästan -23 grader på morgonen när det var dags att åka iväg och åka skidor.

På med ett extra lager kläder samt dubbla strumpor i pjäxorna och det funkade riktigt bra. Enda gången jag frös något var när jag var hemma igen och promenerad från garaget, började då frysa om fingrarna även om jag hade handskar på. Väl hemma igen så hade tempraturen stigit till -16 grader.

Solen sken lite när jag lämnade hemmet imorse, så bestämde mig för Bisslinge där de brukar vara duktiga med spåren. Var inte så mycket folk på plats vid 9.30 tiden kanske tiden på dygnet och kylan som skrämt bort en del. Fram mot dagen fylldes de på med mer folk dock och även solen tittade fram mer och mer.

Spåren var något grunda på sina ställen och gjorde det lite sladdrig men annars bra, blev två varv på korta banan och två varv på mellan banan. Hade hyggligt glid på sina ställen men blev mycket diagonalande idag. Fästet var helt okej, provade med Swix tejp då mina senaste försök med fästvalla inte varit så lyckade och för den delen har jag ingen fästvalla för denna kyla heller.

Totalt blev det en bit över 15 kilometer, min airtrim fungerade riktigt bra. Kändes behagligt att ha den och luften kändes som på en ljummen dag.

På vägen hem såg jag även ett par åkare ute på Arlanda golfbana, kanske skulle ta och testa själv nån dag.

 
Airtrim, riktigt bra investering för kalla dagar.

 
Blir lite frostigt…

 
Inte så mycket folk än ute och åker.

 
Några fanns det dock..

 
Vädret blev bättre med tiden…

 
…och solen värmde på lite.

 
Kallt imorse när man åkte iväg.

 
Hemma igen så får pjäxorna värma sig lite.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.