TKH

Bloggen om min träning

Träning

15 km skate i fantastiskt väder

Strålande sol och ett par minusgrader idag, precis så ska en vinterdag vara. Kroppen däremot kändes trött idag, funderade lite på vad man skulle hitta på efter frukosten och inväntade att energin skulle infinna sig. Stod i valet mellan skidor och cykel utomhus. Ljumskarna kändes lite efter gårdagens klassiska åkning men övervägde ändå om inte skulle prova spåret på Arlandastad golfbana men så vart det inte.

Kikade runt lite på www.skidspar.se och såg att det skulle finnas ett skate-spår i Upplands Väsby, Vaxmyra Ängar, med utgångspunkt från Runby skolan. Tog fram skate-skidorna och åkte dit. En hel del folk på plats redan med många bilar på parkeringen strax innan 10.30 när jag kom dit. 

Bra skate-bädd på ängarna om än lite mjuk på sina ställen, så var väl lite tungåkt ibland. Energin fanns inte heller där för att trycka på, så jag tog det riktigt lugnt med många små pauser för att njuta av vädret. Det klassiska spåret såg ut att vara bra också. Flackt hela vägen runt vilket passade mig bra, har inte riktigt tekniken än för branta utförsbackar.

Kommer definitivt bli återbesök här framöver förutsatt att snön blir kvar, prognosen ser lovande ut med minusgrader hela nästa vecka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.