TKH

Bloggen om min träning

Träning

Återhämtningspass

Helgen förbi och vart måndag igen, var ju hyggligt trött igår när jag var ute och skatade. Tröttheten höll i sig resten av dagen också men tog i alla fall en kortare promenad på 4 km på kvällen för lite mer frisk luft.

Idag blev det ett återhämtningspass på trainern, 45 minuter på låga watt och låg puls. För att hålla igång benen, förutom gårdagens trötthet så har kroppen känts bra. Den har hållit ihop efter  förkylning/hosta för en vecka sen, utan att falla i bitar.

Snart dags att köra igång med lite tyngre intervaller igen nog men först blir det troligen ett varv till gymmet imorron.

Dipparna i kadens idag beror på lite inslag av teknikträning på rundtramp. Ska nog öva lite mer på det… Funderar även lite på om man skulle byta ut Endomondo där jag loggar min träning mot något annat, får ju inte in effekten där. Men gillar dess översikt i kalenderform och enkelheten… Sen när man har en massa pass lagrade där och vad jag vet finns det inget sätt att exportera ut allt på en gång (utan man behöver göra det per pass)… Blir ju en del pyssel i så fall, nåja blir inte av ikväll i alla fall. Nu ett litet kvällsmål, tv och sedan sömn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.