TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hotellgym

På tjänsteresa i ett par dagar i Göteborg, efter en lång dag har man landat för lite vila nu. Uppe tidigt imorse för att ta tåget till Göteborg, gick faktiskt ovanligt lätt att komma upp vid 4:30 imorse. Slumrade lite på tåget ner så har vart hygglig pigg hela dagen, så pass pigg att jag bestämde mig för att testa hotellets lilla gym efter jobbet.

Löpband, cross-trainer och motionscykel var upptagna när jag kom till gymmet så började med ett lätt styrkepass för överkroppen – rygg, bröst och armar. Lätta vikter och ingen större ansträngning var mottot för passet, när motionscykeln blev ledig blev det drygt 30 minuter lätt trampande.

Själva gymmet var väl som ett typiskt hotellgym brukar vara ett par konditionsmaskiner, lite maskiner för styrketräning samt lite hantlar. Dock så tycker jag lokalen var alldeles för liten samt ventilationen var väl kanske inte den bästa = varmt.

Nu är det dags vila 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.