TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett par korta intervaller

Hemma igen efter ett par dagar i Göteborg på tjänsteresa, inte kul att se att typ all snö är borta nu när man har fina klassiska skidor… Men å andra sidan var det ju väntat med tanke på vädret. Hade ju vart kul med lite mer skidåkning i vinter nu när man börjat komma igång med det. Prognosen lovar ju visserligen kallare väder igen till nästa vecka och några snöflingor syns ju även… Men frågan är ju om det blir tillräckligt för åkning, aja tiden lär ju utvisa.

Hann i alla fall med ett trainer-pass efter ett par timmar med tågresande under eftermiddagen/kvällen. Blev ett 40 minuters pass där jag började med 10 minuter uppvärmning och la sedan in 30 sekunders intervaller var femte minut (5st totalt) och sedan 10 minuter nedkylning. Försökte hålla över 500 watt i intervallerna, vilket gick, vilan mellan intervallerna hölls i lugnt/lätt trampande. Benen var väl hyggligt med idag. Får se hur kroppen reagerar dock, har väl vart lite fram och tillbaka under januari.

Året började ju bra och träningen och kroppen kändes bra, sen kom lite förkylning/hosta och lite resande, körde ju ingång lugnt efter det och försökte trappa upp igen men inte riktigt kommit upp i den nivån jag skulle vilja än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.