TKH

Bloggen om min träning

Träning

2 timmar vintercykling

Då snön i stort är borta, även om det blivit kallare igen, så blir det ingen skidåkning denna helg. Men då solen skiner så ska man ju passa på att vara ute, så det blev till att rulla runt på MTB istället. Skönt med omväxling till all cykling inomhus, man började längta till varma & soliga dagar och distanspass.

Medan jag rullade runt började jag fundera om man inte skulle göra iordning hjulen med dubbdäck till crossen och kanske ta ett distanspass imorgon… Får väl se hur man känner sig imorgon och hur vädret blir. Idag var det ju som sagt bra, kanske att det började blåsa lite kallt fram mot slutet av passet.

Små skogsvägarna hade ju en hel del is kvar men dubbarna i däcken gav bra grepp, asfaltsvägarna var bitvis fria från is medan det i skuggigare partier fortfarande fanns en del is. En lugn och trevlig tur vart på 2 timmar, kändes lagom för idag 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.