TKH

Bloggen om min träning

Träning

Okomplicerat: 2 x 15 minuter

Dagens träningspass blev ett okomplicerat pass, ett 42 minuter långt pass på trainer. Själva passet bestod av två intervaller på vardera 15 minuter. Målet med respektive intervall var 262 watt, det vill säga en bit över den FTP jag estimerat genom test på trainerroad tidigare.

Första intervallen klarades av på 270 watt men kände att jag inte hade orken idag att köra den andra intervallen på samma intensitet, så efter den korta vilan på två minuter som var mellan intervallerna var det bara att trampa vidare. Tog det dock lugnare under denna intervall som till slutade 230 watt, helt nöjd med det men finns fortfarande en del att jobba med uthålligheten och pannbenet.

Vi har ju även ramlat in på februari därmed ett par reflektioner på träningen under januari:

  • Totalt 28 pass loggade vilket jag är väldigt nöjd med, då jag hade ett uppehåll på en vecka utan träning.
  • Total träningstid i januari dock lite mindre jämfört mot förra året men 29 ½ timme är helt godkänt, dock inte riktigt i fas med i snitt drygt en timme per dag för att komma upp i 400 timmar i år. Men å andra sidan har ju inte börjat med riktiga distanspass än så det löser sig nog 🙂
  • Kosthållningen, ja här finns en del att jobba på fortfarande. Började rätt bra med slarvat en del också. Har dock fått till hyggligt bra rutin på energi intag under förmiddag och under dagen med kompletterande mellanmål till frukost och lunch. Fortfarande kvällar och helger som det behöver jobbas en del med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.