TKH

Bloggen om min träning

Träning

Laddar inför imorgon

Fullt upp idag så testar ett tidsinställt inlägg. Jobb först och sedan är tanken en bit mat med kollegor från ett projekt, ett par indiska kollegor som är här i Sverige ett tag. Ska se om jag även hinner kila förbi någon affär och köpa lite valla och tejp mellan jobb och maten. Även om det just nu inte finns någon snö att tala om här, men förråden börjar sina. Kör ju med tejp istället för fästvalla på de nya skidorna och tejpningen gick inte helt bra förra gången. Inte för att jag hade räknat med det heller, eftersom jag inte ruggade upp innan tejpning. Ville ju som sagt känna av spannet först, så nu saknar ena skidan helt tejp då det lossnade helt under första åket.

Passar på att ladda upp inför morgondagen, planerar ett trainerpass då igen… Ett jobbigt sådant med 1 minuters intervaller.

 
Starten på dagen kanske? Smakar ju inte gott men med lite vatten så funkar det…

 
Dags att fylla på lite…

 
Vad som väntar imorgon… Ifall det mentala och benen är med mig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.