TKH

Bloggen om min träning

Träning

+170 i puls & knäckt pannben

Anaerob träning stod på schemat idag, hade ju valt ut ”Revolver” ett pass som består av 16 st intervaller på en minut med en minut i vila emellan. Tyvärr så knäcktes mitt pannben i förtid idag så det vart bara 12 st intervaller för min del. Det mentala svek helt enkelt 😉 Samt pulsen också, den steg till över 170 slag vid sina tillfällen eller kanske syreupptagningen som svek. Kraften fanns i benen dock kändes det som men uthålligheten att pressa fanns inte där idag. Kanske gårdagen som satte litet extra spår i kroppen men var ju hemma i hygglig tid i alla fall, lite kortare nattsömn en vanligt vart det dock. 

Hur som helst de 7 första intervallerna gick bra på den åttonde började det sina… Hoppade därför över en intervall i passet så att det blev längre vila (gjorde så med de 4 sista intervallerna). 10:de intervallen provade jag att pressa på ordentligt och det fanns ju kraft i benen men orken att upprätthålla kraften tog slut efter 45-50 sekunder.. Hur som helst resultatet blev:

 • 01: Ingick i ett större block
 • 02: 351 watt
 • 03: 344 watt
 • 04: 341 watt
 • 05: 348 watt
 • 06: 347 watt
 • 07: 338 watt
 • 08: 329 watt
 • 09: 338 watt
 • 10: 370 watt
 • 11: 336 watt
 • 12: 342 watt

Bara att ladda om igen till senare i vecka. Imorgon får det bli ett lite längre pass (vad man nu hinner med på kvällen 90 min kanske) aktiv vila. Lördag morgon lite hårdare kanske ett VO2Max pass eller lite längre intervaller runt tröskel. Sedan blir det utvecklingsdag med SMACK. Söndag hoppas jag på skidåkning samt kanske ett pass på trainern med aktiv vila.

 
Dags igen då…
 
 
…passet för dagen som knäckte pannbenet.

 
Kippar efter syre…

 
Hann köpa lite valla innan middagen igår 🙂 Det finns ju snö här igen, förhoppningsvis tillräckligt för att åka. Får gärna bli nån grad kallare så det inte smälter sin väg…
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.