TKH

Bloggen om min träning

Träning

Filmkväll – Resident Evil Retribution @ 180 watt

Det blev filmkväll, Resident Evil Retribution började rulla på duken efter att man kom hem från jobbet. Soffan däremot byttes ut mot cykeln istället. Ett lugnt återhämtande pass för lite uthållighetsträning stod på schemat. Blev 90 minuter lugnt trampande på trainern, ett jämt rundtramp utan större ansträngning. Snittwatten slutade på 180. Egentligen lite högt för att vara aktiv vila om man hade följt zonerna, för aktiv vila borde jag inte trampat med högre effekt än 135 watt. Så 180 watt landade uthållighets-zonen istället på gränsen mot tempo-zonen.

Imorgon väntar utvecklingsdag med SMACK men innan det tänkte jag klämma in ett pass på morgonen, förmodligen ett VO2Max pass… Ska fundera på vilket tills imorron.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.