TKH

Bloggen om min träning

Träning

Föreningsutveckling med SMACK

Idag har jag varit på möte med cykelklubben, vi har haft en halvdag där vi diskuterat vad vi ska jobba med framöver. Har ju själv inte varit med i klubben mer än ett år men ska bli kul att engagera sig lite mer. Känns som vi fick ihop en hel del bra att jobba med, så nu är det bara att sätta igång och jobba med frågorna. Efter mötet vart det en trevlig middag.

På torsdag blir det även årsmöte/uppstartsmöte med klubben.

Imorgon får det bli lite skidor igen nu när vi har snö igen, träffa lite kollegor och ha lite aktiviteter med kollegor från Indien. Kanske trampa lite lätt på trainern imorron kväll också för att avrunda veckan, får se hur kroppen känns och hur tiden räcker till. Nästa vecka måste jag försöka hinna med ett pass på gymmet också, har ju inte blivit av denna vecka. Får ta mig en liten fundera och lägga in nästa veckas pass i kalendern så det blir lite struktur.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.