TKH

Bloggen om min träning

Träning

25 av 50 pass, firar halvvägs med en semla

Blev lite ändrade planer idag, hade ju tänkt ett pass på gymmet men det blev ett pass på trainern istället. Är ju med i facebook gruppen ”50 cykelpass på 100 dagar”, utmaningen startade 1/1, med dagens pass nådde jag halvvägs. 25 cykelpass avklarade så långt detta år, ska firas med en semla.

Dagens pass var 49 minuter långt och bestod utav ett antal olika intervaller som jag körde med lite olika fokus – hög kadens, tröskel effekt, backintervall och sprint. Benen kändes lite små tröga efter gårdagen men gick bra i alla fall…

 

2 Kommentarer

  1. Du ligger bra till i utmaningen, att knäppa de där 50 passen innan 11 april ska väl inte vara något problem? Om kroppen och hälsan är med dig hela vägen förstås.

  2. Borde inte vara några problem bara man håller sig frisk. Har ju kört rätt mycket alternativ träning i form av skidor nu när vi haft snö här nere. Kommer ju säkerligen bli mer cykling när snön börjar försvinna.
    Samt i och med att man har en deadline så är det ju bara planera upp passen så att man hinner tills dess 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.