TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK årsmöte & vald till ledamot

Har varit en lång dag idag, jobb och sedan årsmöte och uppstartsmöte med SMACK nu på kvällen. Kul att se så många från klubben på plats 🙂 Blev under årsmötet nyvald som ledamot i klubbens styrelse. Förra helgen startade vi ju även upp ett par arbetsgrupper för att jobba med ett par olika områden och utveckla klubben. Ingår i två grupperna och kommer jobba med våra träningar och informationskanaler.

Nu börjar det bli dags att runda av dagen och få lite sömn, fredag imorgon redan och snart helg. Se om man kan åka lite skidor i helgen innan snön smälter bort, har ju vart runt nollan +/- någon grad de senaste dagarna och ser ju ut att vara fortsatt så någon dag till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.