TKH

Bloggen om min träning

Träning

15 km Skate

Vaknade tidigt idag, 06:50, innan ens klockan ringde. Man kan ju fråga sig varför man ställer klockan att ringa en lördag, kort och gott är svaret för att inte sova bort dagen.

Grått väder ute och tempraturen strax över nollan, blev lite ljusare grå ton ute medan man åt frukost men inte mycket… Tog det lugnt och packade ihop grejerna och åkte iväg till Runby och Vaxmyra ängar för att åka lite skate.

Knastrade rejält under skidorna idag och var ganska tung åkt, ingen vidare fart och man fick jobba hårt. Inte för att jag i vanliga fall heller är någon raket på skidor. Kort paus efter första varvet på ängarna, möte Åke från klubben som var ute och åkte också var en tränings tävling på gång. Tog själv ett till varv på ängarna och sedan genom skogen tillbaka till parkeringen. Fick ihop knappa 15km idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.