TKH

Bloggen om min träning

Träning

Klassiskt idag

Var riktigt trögstartad idag, vaknade strax innan 8 med tog till runt 10 innan man började känna sig pigg. Packade ihop de klassiska skidorna och gav mig ut. Stannade först till vid OKQ8 och tvättade bilen lite snabbt i gör det själv hallen, var på tiden. Dock inte den bästa dagen för biltvätt med tanke på allt slask ute samt det hade ju givetvis börjat snöa ute medan jag tvättade.

Beslöt mig för att hålla mig i hemmatrakterna idag så det blev ett besök på Arlandastad Golfbana och tre varv på spåret där. Sladdrigt och dåligt spår tog bort rätt mycket glädje från åkningen, fullt fokus på att hålla skidorna någorlunda på spåret. Så fort det vart minsta uppför var ju spåret helt borta, saxat uppför… På sina ställen inget eller obefintligt spår nerför och i svängar.

Fick i alla fall ihop 17 km till slut, inget jättebra glid i blötsnön. Tejpen under skidorna gav hyffsat grepp dock, kändes bättre nu när jag kapat av någon centimeter på den. Grått väder med snöfall och blåst, men skönt att komma ut i alla fall.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.