TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dimma…

Ännu en lördag då jag vaknade innan klockan ringde, steg upp vid sju tiden och kikade ut för att kolla in vädret. Dimma… Ja ingen ljusning i vädret idag inte, var ju lite ljusning under torsdag/fredag då solen nästan tittade fram.

Men hur som helst efter frukost så packades skidprylarna in i bilen och det bar av mot Bisslinge golfbana. Trots det gråa vädret var det behagligt väder och dimman lättade med tiden, tempratur på strax under nollan.

Hyggligt spår på mellanbanan, lite uppkört på något ställe men inget som störde nämnvärt. Fick till hyggligt flyt i åkningen och kroppen kändes relativt pigg efter gårdagens vila, passade på och ta en vilodag då jag kände mig rejält trött efter veckan. Skidorna funkade okej, inget jätte bra glid men fästet funkade helt okej. Bra pass och nöjd med det 🙂 Ingen raket fart men känns som farten byggs på sakta med säkert, ett par till vintrar med skidåkning så kanske man fått ångan lite.. Plus att jag behöver lära mig teknik samt att valla 😉

 

 
 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.