TKH

Bloggen om min träning

Träning

A Very Dark Place

A Very Dark Place, ja det var namnet på dagens pass på trainer. En variant på 4 x 4 min, där intervallerna inte körs i jämt tempo utan effekten varierar i intevallen. Snittet per intervall blir dock typ den samma som om man skulle köra vanliga fyror. Dessa känns dock lite roligare inte lika statiska och naturligtvis känns de lite jobbigare också.

Till en början kändes det rätt jobbigt idag, känt mig sliten och trött under veckan, men träningen har gett mig energi. Så var det idag också kändes som sagt tungt till en början men blev bättre under passet, visst var det tungt då också. Men så här efteråt känns det som tröttheten är bortblåst, visst fysisk trötthet känns i kroppen  efter passet.

Igår var det vilodag och möte med arbetsgruppen inom SMACK som tittar på våra träningar, vi satt och diskuterade vad vi vill göra med våra träningar och hur vi kan bli bättre. Många bra tankar och förslag som kom fram, hoppas vi kan få igång dessa till säsongen och locka fler att cykla.
Behöver bli bättre på det själv också att ta mig till gemensamma träningar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.