TKH

Bloggen om min träning

Träning

Inte som jag hade tänkt mig…

Söndag och vaknade tidig strax efter 6 tiden men lyckades små slumra till runt 7 tiden när jag klev upp. Hade ju tänkt gå upp tidigt men inte riktigt så tidigt utan snarare lagom till vasaloppsstarten. Men så går det väl när man somnar strax efter 22 en lördag kväll…

Hade tänkt köra dubbla pass idag igen ett lite längre på förmiddagen och ett kortare sen eftermiddag. Men så vart det inte, kroppen kändes tom på energi hela förmiddagen. Ute sken skolen men blåste kraftigt. Så förmiddagspasset fick vara…

Har även känt av vänster handled lite, kändes väl redan igår kväll. Kanske fick någon stöt under gårdagens pass med CX. Var ju en del stötar och vibrationer i de isiga partierna…

Efter en kort promenad på eftermiddagen och uppladdning med mat så blev det i alla fall ett kortare intervallpass på trainer sent på eftermiddagen . Ett pass med ett gäng kortare intervaller – 2 set med intervaller i pyramid, ett set med intervaller med hög kadens och till slut ett set med VO2Max intervaller.

Ett pass till imorgon om det vil sid väl, ett klättringspass på trainer, sedan blir det vila på tisdag när det är styrelsemöte med SMACK.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.