TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fler fyror…

Ett till pass med fyror blev det idag, en repris på förra fredagens pass. Ett litet ryck i början av varje fyra, det känns verkligen i benen sedan under resten av fyran. Men bara att blunda och kämpa vidare när det känns som mest.
Gick ju hyggligt idag i alla fall, kanske inget rekord pass där man kände sig ordenligt stark men ett bra träningspass i alla fall. Gick ju att klämma av en liten spurt i slutet av sista fyran.

De senaste dagarnas fina väder har fått en att längta efter helg och varmare väder, tyvärr så verkar det ju bli någon minus grad till helgen men finns sol i prognosen 🙂 Cykling utomhus att vänta om allt känns bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.