TKH

Bloggen om min träning

Träning

Solskens-cross & trainer idag

Kallt utomhus imorse när man vaknade strax efter 6 tiden men klart väder. Åt frukost och tog det lugnt i väntan på att tempraturen skulle stiga någon grad innan det var dags för en runda med crosssen.

Åkte längsmed välkända vägar förbi Odensala och bakom Arlanda till Halmsjön för att sedan vända tillbaka igen, en välkänd runda på 4 mil. Till stor del var vägarna fria från is, några fläckar kvar i skuggan.

Strålande solsken idag, så att man ville plocka ut racern =) Men det får väl vänta någon vecka till, tills den sista isen smält och vägarna sopats. Dock kanske man skulle skifta hjulpar på crossen snart och köra odubbat, kanske skulle rulla lite lättare..

Har även spenderat en del tid på att skriva lite material som jag hoppas dyker upp på SMACKs hemsida inom sin tid. Som en del av föreningsutvecklingen jag är med i samt styrelsearbete.

Blev även ett pass på trainern under eftermiddagen, 40 minuter backträning.

 
Strålande sol var det i alla fall idag =)

 
Backträning på låg kadens, snittet landade på strax över 60.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.