TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fredagsnöje, ger resultat

Fredag igen och helgen har börjat, vad passar bättre än ett pass på trainern (är ju inte riktigt tillräckligt ljust in på kvällarna för att börja köra utomhus än, men snart så…)?

Vad hade inte bestämt mig för något specifikt pass, tänkte först köra fyror men kände mig inte helt frestad… Långa intervaller igår kändes ju bra, beslöt mig för att korta ner de lite – ett pass med 2 x 8 minuter. Senast jag körde samma pass var i oktober förra året. Sagt och gjort, med Heroes som underhållning var det bara att trampa på så hårt man orkade…

 

 
Så här såg det ut i oktober: 271 (162 i puls) & 274 (162 i puls) watt
 
 
Ikväll: 300 (156 i puls) & 298 (159 i puls) watt

 Träningen har gett resultat =) Högre effekt och lägre puls =) Måste ju firas med mer träning under helgen helt enkelt 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.