TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trött vecka…

Vart bara 75 minuter trainer med väldigt lite belastning, runt 150-160 watt, idag innan bastun på kvällen trots solsken större delen av dagen och plusgrader utomhus.

Hittade inte riktigt energin att bege mig ut och cykla eller köra hårt på trainern… En orsak till att energin inte infann sig kanske var att jag vaknade till redan vid 06.05, lyckades halvslumra till 06.50 innan jag gav upp och gick upp och kollade på premiären av F1-säsongen och funderade på vad man skulle göra av dagen, blev inte så mycket – fixa lite hemma och slappa.

Sammantaget en ganska trött vecka och inte helt som jag hade velat ha från ett träningsperspektiv 4 pass av vilka egentlig endast två kändes bra. Torsdagens pass samt framför allt fredagens pass var bra, gårdagen och idag däremot var inget att hurra över… Men man har väl såna veckor också när det inte riktigt stämmer.

Känns som man skulle behöva en långhelg och kanske lite miljöombyte som omväxling. Eller att kylan skull ta och släppa, dags för vår på riktigt nu tycker jag. Den mesta av snön har ju smällt men sen vart det ju kallt igen. Värsta är väl att prognosen säger att det ska snöa i veckan…
Aja, snart påsk så då blir det i alla fall en lång helg.

Vilodag imorgon och om inget oväntat händer så blir det träning på tisdag igen och det 50:de cykelpasset för året, ett pass på trainern i någon form.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.