TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fredagsnöje igen :)

Fredag igen och dags för lite fredagsnöje, det vill säga ett pass på trainern (fortfarande mörkt och kallt ute…). Blev ett backträningspass, 40 minuter med en lång backe samt ett avsnitt Heros på duken som underhållning.

Kroppen kändes bra idag och benen kunde leverera kraft på låg kadens, vilket också märks då man jämför mot senast jag körde passet. Det var inte så länge sedan i och för sig, men nu har jag ju skruvat upp min FTP så det vart ju naturligt att köra hårdare 😉

Två nya toppnoteringar vart det i trainerroad också idag 🙂

  • 20 minuter @ 268 watt
  • 30 minuter @ 259 wat

 Bra pass ikväll

 Samt så här såg det ut den 9:de mars

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.