TKH

Bloggen om min träning

Träning

1 x 20 minuter

Blev till sist lite träning idag också. Gick upp tidigt imorse, vid 6.20 tiden, långt innan klockan skulle ringt. Spenderade förmiddagen med att tvätta och njuta av att det är helg. Även passat på fixa lite hemma samt råkat ut för teknikstrul som sagt…

Skruvade in min gamla Denon avr-1905 men den saknar ju helt och hållet hdmi så får bli en provisorisk lösning. Projektorn kopplad direkt till digitaboxen (hdmi-kabel räcker inte någon annanstans), optisk-kabel från digitalboxen till förstärkaren för att få ljud.

Datorn kopplad analogt till förstärkaren men har ju inget att visa bilden på… Därför blev det inget trainerroad-pass idag, fångade upp data med min Garmin Edge 800 istället. Fick bli ett enkelt pass 1 x 20 minter, med 10 minuter uppvärming och 10 minuter nedvarvning. Själva 20 minuters intervallen körde jag på runt 250 watt och en kadens på runt 80.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.