TKH

Bloggen om min träning

Träning

Gott & Blandat: Intervaller

Idag var det dags att väcka kroppen igen efter gårdagens vila från träning, kvällen igår spenderades med träningsgruppen inom SMACK. Vi hade ett möte och planerade introduktionskväll, introduktionsträning samt våra vanliga träningar. Om nu bara minusgraderna skulle kunna försvinna helt så att den sista snön och isen smälter bort, vi vill ju ut och cykla 😉

Hur som helst kvällens pass blev ett på trainer, lite provisoriskt anordnat med alternativa lösningar medan viss teknisk utrustning är trasigt… Passet, ”The Pain Cave” , som jag kört en del gånger är verkligen en blandning av olika intervaller detta var dock första gången jag körde den igen efter att jag skruvat upp FTP-värdet i trainerroad. Antingen var det den förändringen eller att benen vara sega som gjorde att passet kändes tungt i vissa partier. Men det var ju bara att bita i och trampa vidare. Måste dock börja öppna balkongdörren nu när det är lite varmare väder ute, behövs bättre kylning än en fläkt 😉

Lyckades klämma ut lite kraft i slutet av passet på de korta spurterna också 🙂

 
Provisoriskt med dator och tv på duken som underhållning. Ska bara bestämma mig för vad jag ska göra på receiver-fronten så kanske man få upp all in-källor på duken igen..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.