TKH

Bloggen om min träning

Träning

Inventerar hjul

Dags att plocka fram lite hjulpar och se hur de överlevt vintern, börjar ju bli läge för odubbat utomhus. Lär ju inte hinna under vardagarna som är kvar men till helgen kanske om vädret fortsätter som det är med sol. Imorgon drar ju SMACK-serien igång, ska se om jag hinner förbi en sväng efter jobbet för att ta något foto eller så.

Idag har jag i alla fall plockat fram och kikat lite på mina hjulpar, pumpat lite luft för att se om befintliga slangar håller än efter vintervilan… Ett par hjulpar har man ju samlat på sig, 5 par på 2 cyklar – hur många kan man behöva… Inte ett enda par som är högprofil eller kolfiber heller…

Nåja alla har ju sitt syfte mer eller mindre 😉 Inte blivit någon riktig träning idag, blev en rask promenad på runt 6 km efter jobbet när man kom hem. Ville ha frisk luft och njuta av solen men kändes som det inte var tillräckligt långt kvar av dagsljuset för en cykeltur.

 
Dags att väcka liv i lite hjulpar efter vintervilan…

 
Racer-hjul 🙂 Hade nog klarat mig med ett par… Eller heller kanske ett par lågprofil och ett par högprofil.

 
Hittade ett par cross-hjul också

 
Ett hjulpar när racern står på trainern. Helt klart värt att ha ett extra par så man slipper kränga trainerdäck fram och tillbaka.

 
Vinterhjul på crossen med dubbdäck, även det värt så man slipper kränga om däck 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.