TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett år äldre ett år visare förhoppningsvis ;)

Passat på att ta en vilodag så här på dagen när man blir lite äldre igen. Hann tyvärr inte åka förbi och kika på starten av årets SMACK-serie idag, växelfel och därmed lite förseningar gjorde att man var hemma lite senare än tänkt.

Ingen träning som sagt heller idag, blir inte det imorgon heller då det är middag med jobbet. Börjar denna vecka lite lugnare helt enkelt, för att avsluta veckan med träning förhoppningsvis 🙂 Tråkigt nog visar yr.no ett moln med snöflingor för söndagen, men det hinner nog ändra sig. Vill ju att vädret ska vara fortsatt soligt så som det varit de senaste dagarna 🙂

Men först lite sömn, en ny dag imorgon =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.