TKH

Bloggen om min träning

Träning

Racer-premiär =)

Idag var det äntligen dags att ta ut racern för första gången i år, vilken känsla att cykla utomhus i strålande solsken =) Något helt annat än att harva runt med dubbdäck vintertid eller sitta inomhus på trainern.

Startade vid 9 tiden hemifrån och cyklade mot Cykelhuset i Väsby via Skånela, mötte upp ett glatt gäng från SMACK. Vi delade upp oss i två grupper, körde med gruppen som skulle ta det lite lugnare. Vi styrde mot Lunda livs sedan mot Arlanda via Halmsjön för en fika på Statoil. En kanelbulle och Kaffe smakade gott. Efter fikat avvek jag från gruppen, de cyklade vidare tillbaka mot Väsby. Jag styrde mot Halmsjön och vägarna mot Odensala och Märsta.

Vägarna var i stort sett fria från is, något parti med lite is kvar, det ställe som var värst är markerat med röd prick i kartan längre ned. Här låg det ett tjockt lager is kvar på vägen, skugga så lär ta ett tag innan det försvinner.

Även om vi skulle ta det lugnt blev det kanske lite högre fart ibland, kedjan snurrade runt i ~30km/h bitvis. När jag körde hemåt solo igen så tryckte jag på lite extra några gånger och det kändes bra, känns spontant att vinterns trainer-träning gett effekt.

Snittet i sin helhet blev inte så högt dock, fick ihop 77km på 3h rull-tid.

 
På väg mot Väsby vid Skånela =)

 
På väg hemåt, en del is kvar i skuggiga partier

 
Dagens watt-graf, första uppehållet i Väsby och andra uppehållet för fika.

 
Dagens rutt, vid den röda pricken var isen som värst.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.