TKH

Bloggen om min träning

Träning

Träning med SMACK

Den här helgen smygstartade vi de gemensamma landsvägsträningarna som utgår på lördagar från Cykelhuset i Väsby klockan 9 samt på söndagar från Coop Extra i Märsta klockan 9.

Tvekade lite innan jag begav mig ut om jag skulle ta crossen eller om jag skulle ta racer, beslöt mig för att ta racer.

Vi blev 7 cyklister idag som startade från Coop Extra, lätta snöflingor dalade ner medan vi samlades utanför Coop. Men som tur avtog detta snabbt och längre fram i rundan sken även solen.

Vägarna vi körde var till stor del fria från is, några enstaka partier där det låg is kvar framförallt på ställen där solen inte kommer åt och värmen är inte tillräcklig än för att den ska smälta bort isen.

Lite drygt 5,5 mil stannade min mätare på. Trevlig runda i gott sällskap.

 
 
Dagens karta.

 
Dagens watt-graf. Igår hade jag en peak på ~3500 watt på grafen, men den filtrerats bort tror inte jag är kapabel till de krafterna. Dagens graf ser ut att ha klarat sig från peakar, förutom den på 600 watt men det är fortfarande en siffra man kan prestera. Kanske var nån backe just där, eller så var det en peak av annan anledning…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.