TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lyckad introkväll med SMACK

Vi är ett par stycken inom SMACK som har jobbat med våra träningar som ett led i den föreningsutveckling vi bedriver just nu. Ikväll stod en introkväll på schemat som vi bjudit in till för att träffa intresserade och berätta om SMACK och våra träningar.

Kvällen blev väldigt lyckad och våra förväntningar på antal deltagande slogs med råge 🙂 44 deltagare allt som allt varav många nya intresserade. Vi gästades även av Team Rynkeby Stockholm som berättade om sig.

Nästa steg är att vi nu på söndag kör introduktionscykling med gemensam start från Cykelhuset i Väsby och Coop Extra i Märsta klockan 9. Grupperna träffas längs vägen och vi cyklar 4-5 mil, välkomna att följa med oss.

Tack till alla som medverkade och gjorde kvällen möjlig och ett stort tack till alla som visade intresse!

Bilder från kvällen, undertecknad inleder med introduktion om klubben och våra arrangemang, sedan följde information om träningarna. Team Rynkeby presentrede sig och vi minglade och pratade cykel och träningar.

 
 

 
  1. SMACK måste vara gulligaste cykelklubbnamnet! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.