TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vattenpölar i skorna efter distanspasset

Regnet ute lockade ju inte speciellt till cykling idag, men det har ju inte blivit så mycket distanspass under vinterhalvåret så nu är det dags… Bara att klä på sig ordentligt så brukar det gå bra – kände egentligen bara av fötter och händer under dagens tur. Svårt att få dem att hålla sig varma i regn, strumpor i merinoull hjälpte till en del och vinterskor (tills de blev vattenfyllda…).

Startade strax efter 8 från Märsta och höll rätt bra tempo på crossen till Upplands Väsby, hade ett snott på runt 28,5 km/h från dörren till Väsby. Vi blev 4st tappra cyklister som startade från Cykelhuset i Väsby strax efter 9 (SMACKs lördagsträning från Väsby). Två av cyklisterna var från introkvällen vi hade tidigare i veckan, jätte kul att ni kom. Synd på vädret men starkt av er att komma och starkt kört.

Vi körde en runda på 4-5 mil innan vi skiljdes åt och jag fortsatte hem mot Märsta, under sista milen började regnet blandas med lite snö också. Fick ihop lite drygt 8 mil idag – 3 h 13 min. Ett bra distanspass.

När jag kom hem droppade vattnet friskt och i skorna hittade jag ett par vattenpölar, bara att hälla ut vattnet. Efter en varm dusch och varm mat så känns det riktigt bra =) Nu är det bara att putsa och underhålla cykeln lite.

Imorgon kör vi introduktionscykling med SMACK, start både från Märsta och Väsby.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.