TKH

Bloggen om min träning

Träning

Rullar igen :)

Har ju vart en lite smått strulig vår med allt möjligt och så fredagens tråkiga incident som förstörde förra helgen till stor del men nu rullar man vidare igen… Vilket innebär att det vart en cykeltur idag, kanon väder förutom att det blåste en del.

Tror jag har hittat en lämplig referensrunda att köra för att se utveckling under säsongen, inte måttat den helt än men bör vara runt 4 mil lång samt att det är någon kilometer till tilltänkt startpunkt så man får lite uppvärmning först. Nedvarningssträckan är dock inte så lång men där kan man skarva på lite vid behov.

Körde rundan idag och ska nog kolla i GPS-loggen för att se hur tiden vart på referensdelen och hur lång den var. Hela rundan idag blev på 46km och ett snitt på 31,4 km/h, varav de första 10 minuterna gick i lugnt tempo för att få fart på kroppen. Kroppen kändes rätt bra idag, har ju haft ganska mycket vila på sistone, lite intervaller på trainer och lite promenader har ju vart senaste tidens träning.
Dags att lägga på ett kol, lite drygt en månad kvar till Siljan runt… Tiden bara flyger iväg. Nu tror jag inte det ska vara några större problem att ta sig runt de 16 milen men man vil ju vara förberedd och ha en del mil i benen innan dess.

 
Kvällens runda, 46 km med 245 höjdmeter

 
~220 watt i snitt under rundan.
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.