TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lördagsträning med SMACK

Begav mig mot cykelhuset i Väsby imorse, var ute i god tid så cyklade mot Arlanda för att sedan vika av mot Skånela och Väsby. Fick ihop lite drygt två mil innan jag var framme. Detta var även premiär för att köra med ovala klingor, kände ingen större skillnad under turen egentligen, funkade lika bra som med runda klingor. Behöver dock justera lite till på framväxeln tror jag och kanske lite översyn av bakväxeln också var ju ett tag sen sist.

Så här i efterhand känns det lite i benen men det kan lika gärna vara distansen, fick ihop lite drygt 13 mil idag totalt. Årets första pass över 10 mil 🙂

Framme i Väsby så fylldes parkeringen utanför cykelhuset av cyklister, räknade inte men vi vart nog runt 50st idag. 4 grupper blev vi – en sub grupp som tränade inför Vätternrundan, en snabb grupp, en mellan grupp och en lugn grupp.
Jag tog hand om mellangruppen idag och vi fick en trevlig runda i solen, vi cyklade via Skånela, Arlanda, Märsta, Husby, Odensala till Knivsta där vi tog en fika. Vi fick en gemensam fika med snabbgruppen som även de var där.
Tillbaka tog vi sedan 77:an och svängde av vid Karby för att ta oss till Arlanda och sedan via Kimsta- och Markim-vägen mot Väsby. Efter 75km gemensam cykling skiljdes vi åt och cyklade hemåt.

Själv skarvade jag på lite distans på vägen hem genom Skånela, Arlanda, Halmsjön och Odensala innan jag kom hem till Märsta igen. Fick ihop ett bra distanspass på lite drygt 13 mil.

 

 
Blev samma vägar ett par ggr idag men vad gör det, distansen var det viktiga idag 🙂
 

 
Lyckats hålla bra kadens idag känns det som.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.