TKH

Bloggen om min träning

Träning

Racer-tur med skogspromenad

Tanken var att köra runt 10-mil idag och följa vägarna som SMACK-rundan går. Vi hade stämt av att träffas vid Skånela kyrka, vi blev ett lagom stort gäng som startade därifrån. Första biten gick bra men efter Lunda livs så vet jag inte vart min tankar var men missade att svänga av vid Skepptuna korsningen, tänkte hela tiden att det fanns en väg till lite längre fram… Nåja ingen större grej vi kunde ju åka vidare till Gottröra det skulle ju inte bli så mycket längre.

Vi stannade till vid Statoil i Gottröra och kom fram till efter en diskussion att ta en liten väg så vi slapp köra på 77:an. Hmm, ja det var då äventyret började mycket vägskador på den lilla vägen som till slut övergick till grusväg vid en korsning. Vi fick lite vägledning av en som bodde där och det skulle va ett par hundra meter grusväg och en liten promenad genom skogen, därefter skulle man komma ut på asfaltsväg mot Almungevägen.

Stämde bra och vi behövde inte vända 🙂 Rutten justerades och vi begav oss mot Odensala via Långhundra, sedan vidare mot Knivsta och en fika. Efter fikat blev det mot Vassunda och sedan via Odensala, Arlanda och hemåt igen. För egen del via Norrsunda och efter 12 mil ute i solen var man hemma igen.

Benen kändes pigga idag och vi höll rätt bra fart, snittet landade på 27 km/h men det drogs ner i början av rundan och slutet av rundan. Större delen av rundan försökte vi hålla runt 28-30 km/h, bitvis gick det snabbare och i några uppförsbackar tryckte vi på lite extra också 🙂

Kul runda helt enkelt med bra uppslutning med tanke på att ett annat SMACK-gäng var ute på en annan runda.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.