TKH

Bloggen om min träning

Träning

Blåsig runda

Har lyxat till det med lite semester 🙂 Då gäller det att passa på att ta ett distanspass, benen kanske inte var helt pigga efter gårdagens 12 mil. Men de kom igång rätt bra i alla fall, dock kom det en dipp någonstans runt 65 km idag.. Uppförsbackar och rejäl motvind, pannbenet fick jobba för att hålla cykeln rullande åt rätt håll 🙂

På sina ställen där det var platt och när det blåste som mest så låg watten på runt 250 till 300, men ändå kändes det som om cykeln stod still rullade ju inte snabbare än runt 20 km/h på vissa sträckor.

Efter dippen blev det ett kort stopp för en energibar för att fylla på lite inför de sista milen, som flöt på ganska bra ändå. Fick lite medvind på kortare sträckor. Snittet landade på runt 27 km/h inte allt för snabbt men blåste kraftigt som sagt och rundan hade 720 höjdmeter också.

 
Blåste så att tårarna rann…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.