TKH

Bloggen om min träning

Träning

Backintervaller med SMACK

Idag drog vi igång tisdagsträningarna med SMACK, första passet här i Märsta bestod av pulshöjande backintervaller uppför Fyrgatan.

Riktigt kul och pulshöjande när man tryckte på, kul även med uppslutning ikväll (7 st cyklister som kom trots ganska kort notis om att träningarna startar). Fantastiskt väder var det också, strålande solsken och varmt =)

Tog det lugnt upp för backen på första varvet, ville känna av hur knät kändes. Haft en del känningar i höger knä efter förra veckans dryga 43 mil cyklande. Kändes ingen bra igår men vilade så idag kändes det betydligt bättre igen. Kändes helt okej efter första lugna stigningen också, så drog på de fyra efterföljande. Datorn var inte på hela tiden slog på den först på de hårda intervallerna..

Det tre första intervallerna gick riktigt bra den fjärde så blev det ett tapp i effekten men helt godkänt i alla fall. 30 sekunder kan kännas ganska jobbiga när effekten ligger i snitt på 725 watt =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.