TKH

Bloggen om min träning

Träning

30+ runda till Vaxholm

Blev ett gäng SMACKare som var ute och cyklade idag, återigen startade cyklister från både Väsby och Märsta samt möttes upp vid Skånela kyrka. Vid Skånela kyrka blev det lite snack och en liten omgrupperinger.

Blev en 30+ grupp som jag hakade på ut till Vaxholm, samt en grupp som tog det lite lugnare och skulle mjuka upp sig inför Skandis-loppet på lördag.

Vädret blev bättre än väntat och hade lite för mycket kläder på mig så det blev lite varmt till och från med funkade bra ändå.

Låg på rulle hela rundan (dock med lite långa luckor ibland för att det skulle vara effektivt) men bitvis fick man ju kämpa på för att hänga med 🙂 Precis en sån runda som man behöver ibland, att lämna sin komfortzon och inte bara cykla i sitt ”gamla vanliga” tempo.

Kul var det att cykla lite nya vägar också, samt trevligt stopp i Vaxholm för fika i solen.

Lite drygt 12-mil landade rundan på med ett rullsnitt på 31,8 km/h men de sista två milen tog vi det lite lugnare då min krafter sinade lite. Drygt 900 höjdmeter totalt på rundan enligt min Garmin så ganska kuperat. En riktigt brant backe också, där gick det undan i 70,9 km/h, tur att det var nerför idag =)

Nu är det bara   att ladda om inför nya cykelturer =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.