TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lördagsdistans med SMACK

Cyklade till Väsby och cykelhuset idag för disanspass med SMACK, blev bra uppslutning trots att en hel del var ute och cyklade Skandis-loppet. Vi fick ihop tre grupper en 30+ grupp, en 28-30 grupp och en grupp som tog det lugnt.

Blev ledare för 28-30 gruppen som skulle cykla runt 8-10 mil och efter lite diskussion om rutt och genomgång av att cykla i grupp gav vi oss iväg. Blev en del obekanta vägar för min del, men gruppen hjälptes åt med guidningen. Vi hade sikte på att fika vid en golfbana men väl framme där så visade det sig att de hade stängt.

Men Rimbo låg bara runt hörnet så efter ett par till kilometer nådde vi fikat och energi inför motvinden som väntade på hemvägen.

Hyggligt pigga ben idag trots att detta var tredje dagen i rad med cykling och nästan 33 mil denna vecka hittills (72,5 mil i maj hittills). 28 timmar träning i maj än så länge ser ut att bli en riktigt bra månad 🙂

Eftermiddagens jobb blir att undersöka varför effektmätaren och kadenssensorn la av under dagens runda… Kanske slut på batteri…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.