TKH

Bloggen om min träning

Träning

En tur till Uppsala för att se Skandis GP

Dagens runda på söndagsträningen gick till Uppsala där vi såg de sista varven av Skandis GP (15km). Hade lovat att ta en lugn runda, så vi rullade i lugnt tempo mot Uppsala via Knivsta med lite medvind.

Väl framme i Uppsala såg vi ett par varv av Skandis GP (15km) och målgången i denna. Därefter bar det av mot Sigtuna för en fika på Tant Bruns Kaffestuga, en del motvind på vägen dit, innan den sista korta etappen hem igen.

En trevlig runda på 8 mil i lugnt tempo, bra avslutning på cyklingen denna vecka. ”Som vanligt” hade jag lite för mycket kläder på mig… Men vädret blev ju bättre än väntat, såg ju lite dystert ut på morgonen vid 7.30 när det kom en skur. Dock lagom tills vi rulla iväg sprack det upp och det blev ännu en solig dag.

Elektronikstrulet som jag hade igår löste sig också igår kväll. Batteriet i kadenssensorn var nog slut då det blev fart på den efter ett batteribyte. Effektmätaren blev det också fart i efter att jag skruvat upp batteriluckan, kanske att det skakat till lite väl mycket på dålig asfalt så att batteriet hamnat lite ur position eller något sådant…

Nåja det löste sig ju, lite mer elektriska prylar är ju på väg till cykeln och lite mer kolfiber också =)

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.