TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ultegra Di2

Ett SMS talade om tidigare idag att det fanns ett paket att hämta. Hann dock bli kväll innan paketet kunde hämtas ut, först jobb och sen träning. Träningen idag bestod av en 46 km lång runda, ett par kilometer uppvärmning och sedan tänkte jag att jag skulle försöka hålla farten över 30 km/h förutom i uppförsbackarna. Gick väl lite trögt i början – motvind/kantvind.. Benen kändes inte helt kvicka heller men var bara att trampa på..

När det var dags att vända färdriktning hemåt igen så blev det lite lättare och tempot ökade, efter 32km så ”frös” min Garmin Edge inte en enda siffra rörde på sig.. Hade runt 31 km/h i snitt vid detta tillfälle och efter detta var det gynnsamma vindar och rätt bra tryck i benen – så det kändes som det gick fort hem iaf…

En mjuk återställning av datorn hemma så verkar den funka igen.

Paketet då. Jo den innehöll lite uppgraderingar i form av ett Ultegra Di2 uppgraderingskit (ska bli kul och prova elektriska växlar), ny styrlinda och lite annat smått och gott. Nu är det bara att vänta på kolfiberstyret innan man börjar skruva ihop allt =)

Behöver fundera lite på var jag ska placera batteripacket… Kompakt ram på cykeln så inte tillräckligt med plats vid flaskställen (såvida man inte offrar ett av dem), funderar på undersidan istället..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.