TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-rundan

SMACK-rundan började redan igår kväll för min del när jag var ute och hjälpte till att markera ut banan. Tar mer tid än vad man kan tro att sätta upp skyltar, måla pilar och sopa där det behövs. Blev inte så många timmar sömn i natt men efter att man levererat lite material till starten imorse efter frukosten var det bara åka hem och byta om och hämta cykeln.

Cyklade den långa 120 km rundan idag  (som är 115 km), startade i den andra startgruppen. Hade väl egentligen tänkt mig en hyggligt lugn runda men blev lite mer fart än tänkt. Låg långt bak i klungan i starten men avancerade upp när motorcykeln släppte gruppen. Var med och hjälpte och drog efter ett tag, några enstaka cyklister gick ifrån efter ett tag. Fick även själv lucka till klungan vid två tillfällen och var på väg att jaga ikapp framvarande men kom aldrig ikapp. Efter det åkte jag med i klungan, vi var en ganska stor klunga men fick bra rotation i dragjobbet.

Efter drygt 8 mil sprack klungan och det blev en lite mindre klunga som jag åkte vidare med, här blir banan även rätt kuperad. Benen kändes dock rätt pigga och kroppen också.

3 timmar 28 minuter på ett ungefär tog det idag att cykla 115 km, snitt på strax över 33km/h.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.