TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lugn lördagsträning

Rullade till Väsby för SMACKs distanspass imorse, solsken men friska vindar ute. På schemat var att rulla till Rimbo och sedan tillbaka via någon väg. Några ville åka lite långsammare, bestämde mig att jag kunde åka med den gruppen. Skönt ibland med lugna pass och ett tillfälle att köra in växlarna och vänja sig vid styret som sedan uppgraderingen sitter något lägre (tog bort en spacer).

Friska vindar som mestadels blåste emot oss på väg mot Rimbo, väl framme i Rimbo och fikat möte vi den snabba gruppen. Det blev en omfördelning mellan grupperna och vår grupp växte till sig. Med lite medvind så ökade farten en del på hemvägen. Ett par kilometer efter Gottröra vinkade jag av gruppen och tog en solotur hem de sista milen. En liten avstickare via vägarna bakom Halmsjön för att skarva på lite distans, möte även den snabba gruppen här då de tagit en annan lite längre väg.

Efter nästa 113km var man hemma igen. Det var den lördagen 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.