TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vättern-genrep tillfälle 1

Jag ska själv inte köra Vättern i år men tänkte att jag kunde anordna ett tillfälle för dem i klubben som tänkt köra Vättern i lite lugnare fart (än sub-gruppen). Sagt och gjort annonserade ut tillfället på vår Facebook-grupp för någon vecka sedan, en runda på 14-15 mil i 25-27 km/h tempo.

Vilken uppslutning det blev idag 🙂 Samt vilket härligt väder vi fick strålande solsken och väldigt lite vind. Vi var runt 10 stycken som startade från Märsta och körde till Väsby för att möta dem som skulle möta upp där. Ett stort gäng stod och väntade där, några skulle ta en tur till Norrtälje så vi delade upp oss.

Räknade aldrig hur många som hängde med på min tur men tror att det var runt 20 stycken. Bra sammanhållning i gruppen med jämnt och fint tempo genom hela rundan. Några vek av lite tidigare men de flesta av oss fortsatte hel rundan.

Blev ett fika-stopp vid Linnes Hammarby och strax därefter dagens enda punktering men sådant kan ju hända även under Vättern. Efter Sigtuna började deltagare vika av åt olika håll för att ta sig hem, körde själv med dem som skulle till Väsby och fick en liten extra sväng så min runda slutade på 176km idag.

Tack alla som var med, samt bra kämpat alla!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.