TKH

Bloggen om min träning

Träning

Grus, stig & fika

Ute och körde lite MTB idag, första gången på ett bra tag. Märks att man inte kör speciellt mycket i skogen, man saknar tekniken och fegar mycket. Speciellt då jag körde med spd idag så fegade jag en hel del… Men konstaterade även att delar av Upplandsleden var för tekniskt svår för in del, helt enkelt inte van med stigåkningen.

När man inte klarar av att åka stig blir man stilla stående samt tvingas leda fram cykeln – vilket i sin tur gör att man blir ett offer för myggorna. Inte kul…

Hur som helst tog jag mig ju fram till målet för dagen Cafe Gott och Gulligt för en fika, tog sedan lite lättare och snabbare vägar hem. Väl hemma hade jag fått ihop 5 mil – mesta dels stig, skogs-/grusväg och lite asfalt. Benen kändes tunga och trötta idag, inte mycket kraft i dem, så nu blir det vila åtminstone tills imorgon.

Kommer nog även i fortsättningen att spendera större delen på landsvägarna mindre mygg där 😉 Grus/skogsväg och väldigt enkel stig funkar ute i skogen men sen brister tekniken.

  1. Härligt med Upplandsleden, är lite smålurigt på vissa partier. Gör dig gärna sällskap nästa gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.