TKH

Bloggen om min träning

Träning

Solen skiner inte alltid

Idag var ju andra tillfället jag hade tänkt köra genrep inför Vättern, dock så var ju inte vädret lika bra som i torsdags. Intresset hade inte heller varit lika stort för detta tillfälle i förväg. Cyklade iväg till Cykelhuset på morgonen för att se om någon skulle komma, Alf väntade redan och strax efter dök Tobias upp. Vi cyklade mot Märsta i bra tempo och plockade upp Anna-Carin på vägen.

Litet stopp vid Coop för att se om fler skulle ansluta men ingen dök upp, så vi planerade om rundan en del. Blev en lite kortare runda men med lite högre tempo. Rundan gick mot Odensala, Långhundra, Östuna och sedan Knivsta där det blev ett fika stopp. Lagom till fikat tittade solen fram en del så vi kunde sitta utomhus. Vi hade rullat på i bra tempo mesta dels runt 30-33 km/h men på sina ställen rullade vi på snabbare.

Efter fikat så tornade sig väldigt mörka moln upp på himlen så blev till att ta en kort väg hemåt, det vill säga vi rullade iväg mot Odensala. Några små ryck på vägen för att få igång kroppen igen efter fikat 😉

Efter Odensala blev det lilla vägen mot Husby och åskan syntes inte allt för långt borta. Vid Husby började det även plötsligt blåsa kraftigt, vek även av här för att rulla hemåt i motviden. Hann inte mycket mer än in i trappuppgången innan det började regna kraftigt.

En mycket trevlig tur idag trots att det var blött ute på vägarna, rundade även av en fantastiskt lång helg med mycket cykel:

Torsdag: 176 km landsväg
Fredag: 100 km landsväg + 15 km mtb + funktionär på cykeltävling
Lördag: 50 km mtb
Söndag: 85 km landsväg

Runt 48 mil cykel denna vecka så det får man vara nöjd med 🙂 Imorron får nog benen vila lite 🙂

2 Kommentarer

  1. Uh ja, den vilan är välförtjänt! 🙂

  2. och den behövdes, kroppen behövde återhämta sig lite 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.