TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nya däck

Har ju kört på Continental GP4000S 25 mm däck både förra säsongen och fram tills nu, vilka har fungerat utmärkt. Rullat bra och utan större problem. Det paret som jag har på mina Fulcrum hjul har rullat i lite drygt ett år nu, rullat över 250 mil säkert enbart denna säsong och kanske runt 150-200 mil förra säsongen. Bakdäcket börjar bli lite slitet men funkar än så slitstarka har de varit.

Men nu är det dags att prova på något nytt, hade ju kunnat köra vidare med GP4000S (och det kommer jag göra delvis också) men kommer även testa på Schwalbe Ultremo ZX. Är ju kul att testa nya saker.

Blev lite ommöblering bland mina hjul GP4000S däcken får sitta kvar på Fulcrum hjulen (bakdäcket ska bytas ut inom sin tid), cross-däcken åkte av Easton-hjulen och ett par Shimano-hjul fick cross-däcken. De nya Schwalbe Ultremo ZX 23 mm däcken åkte på Easton hjulen, så i dagarna blir det att prova nya däck 🙂 Får se om man märker någon skillnad…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.