TKH

Bloggen om min träning

Träning

Några lugna mil + fartlek

Sommarfest med jobbet igår, tog det lugnt dock och gick hem tidigt, prioriterade att komma upp i tid och vara pigg idag för att kunna träna.

Var dock ändå lite halvt seg imorse, började med en 5 mil i lugnt distanstempo runt 29-30 km/h. Gick väl bra men som sagt kändes kroppen rätt seg, inget riktigt klipp i benen att ta i ordentligt i uppförsbackarna. Var första passet med de nya Schwalbe Ultremo ZX däcken, nu är det ju svårt att jämföra eftersom de sitter på helt andra hjul än mina GP4000S. Men spontant så kändes däcken bra, rullade utan större anmärkning och greppet kändes bra. Lite stökigare naturligtvis med smalare däck då luftkammaren är lite mindre.

Efter 5 mil så blev det ett två timmars pass med klubben med lite teknikövning (framförallt kurvor) och fartlek. Riktigt kul och pulshöjande även om pulskurvan inte visar detta men pulsbandet krånglade. Benen vaknade väl till lite men det där riktiga trycket fanns inte. Hur som helst ett bra och kul pass 🙂

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.