TKH

Bloggen om min träning

Träning

Midsommar-cross

Vissa latade sig i hagen, andra söndagscyklade, någon kapade ved medan undertecknad tränade. Midsommarafton och sol, en alldeles för bra dag för att slösa bort på sill & nubbe, så ut och cykla istället.

Ute och luftade crossen, blev en blandning av grusväg och asfalt i solskenet. Blåsigt va det dock och många backar… Eller ja, framförallt på vägen tillbaka så är det mycket backar, går uppför i närmare 15 km. Även om rundan bara bara blev drygt 8 mil så tog benen slut. Å andra sidan fjärde dagen i rad med cykling varav två hårda pass.

Men lite mat, godis och faktiskt en öl också (dock inte starkare än 3,2%) så ska man väl återhämta sig 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.